2. Införskaffa ingredienserna, HÄR finns receptet. Jag följde det inte helt.
3. Ta fram allt, den fina glasburken hittade jag på en loppis, perfekt att ha saft i.
4. Gör rent citronerna och skär dom i ganska tunna bitar.
5. Skölj svartvinbärsbladen.
6. Blanda bladen och citronen i glasburken.
7. Ta fram en kastrull, häll i vattnet, citronsyran och sockret. Om ni inte vill följa receptet precis, häll i lite av varje tills det smakar bra. Låt det småkoka lite under omrörning tills allt har smält ihop.
8. Häll över blandningen i glasburken.
9. Ställ burken svalt i 4-5 dagar.
6. Blanda bladen och citronen i glasburken.
7. Ta fram en kastrull, häll i vattnet, citronsyran och sockret. Om ni inte vill följa receptet precis, häll i lite av varje tills det smakar bra. Låt det småkoka lite under omrörning tills allt har smält ihop.
8. Häll över blandningen i glasburken.
9. Ställ burken svalt i 4-5 dagar.
No comments:
Post a Comment